Opnames Games vs Reality NL – Beat the Pro – Circuit Park Zandvoort

Wij zijn toegevoegd aan de crew van Games vs Reality (een YouTube kanaal op het gebied van sport, e-sport en gaming) om videobeelden vanuit de lucht ondersteuning te bieden.  Het concept is dat er bekende sporters en e-sporters uitdagen uit op hun ding en in zowel de game, als in de realiteit van de sport. Is de Pro net zo goed in de game als in de realiteit of kan de presentator hen verslaan?

Op zondag 8 april al vroeg vertrokken richting het Circuit Park Zandvoort. Met de juiste accreditatie hadden wij toestemming om drone opnames te maken bij het circuit.
Bij aankomst op het circuit werden wij ontvangen door Jeroen & Michael Bleekemolen en het videoteam onder leiding van presentator Bjorn Remmerswaal. Na de eerste opnames in de pitstraat met een dikke Audi RS6 was het tijd om in de twee McLaren’s het circuit op te gaan. Hier hebben wij de eerste drone beelden van gedraaid in o.a. de Tarzan bocht. Daarna met eigen auto over het circuit om een plekje te zoeken achterop het circuit. Hier konden we perfect tweemaal in korte tijd de fel groene oranje en groene McLaren’s vastleggen met de drone. De beelden werden in 1920×1080 met 120 FPS in D-Log modus opgenomen op verzoek van de videocrew.

Nadat de opnames waren voltooid stond er een heerlijke lunch op ons te wachten in een van de skyboxen. Ook voegen de bekende nederlanders zich toe aan de crew. Zo was DJ La Fuente aanwezig, Radio538 DJ Daniel Lippens en de acteur Andre Dongelmans (bekend van de Luizenmoeder). Ze hadden in een racegame al een tijd neergezet en nu was het de beurt op het circuit. Ze werden verrast om in een Formule RP1 te rijden, deze zien er uit als een Formule 1 auto.
Van de verschillende personen wederom op een aantal punten drone beelden kunnen maken. Na deze geslaagde sessie was het tijd voor de prijsuitreiking! En wie had de snelste tijd? Dat zien jullie als de aflevering online staan!

Aan het eind van de dag met de Audi RS6 nog verschillende beelden gemaakt van de aankomst op het circuit, ook deze willen worden verwerkt in de aflevering.